-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
válasz
zalman90 #24856 üzenetére
Pedig azokból legalább ennyi, ha nem több a csaló. . . :]
(#24858) snataniel: Hááát, fragok elmennek. . . graf ez a sárgás carrera rapida feelinges akármi szerintem már dögunalmas, de ez az én véleményem. Elég smoothnak tűnik a mozgás, ezzel sincs baj. In-game sound szerintem jó lenne alá . Intro az elég jó , de vhogy nem áll össze az egész, olyan összecsapottnak tűnik. azért így tovább.
-
Undoroid
őstag
válasz
zalman90 #24856 üzenetére
Szia!
Sajnos ez van...Pedig tényleg nem nehéz játékmód!...ha még Nekem is összejött a 4000+ os killstreak!
Nagyon kell a csapatmunka hozzá,de nélküle sem túl nehéz!Amikor egyedül nekimentem a dolognak,akkor valami 1700körüli killstreak jött össze...
* * *
Az egyik ismerősöm RENGETEG ESL & CB waron volt!Ezekből szinte mindegyik összecsapást megnéztem demo-n!Az esetek nagy részében lecsalózták a teljesítményét és csak alig kapott dicséretet az ellentől!Ahová publicolni járt,ott már nem is csalózták,mert ismerték!
Volt egy alkalom,hogy valaki "lopta" a nevét,de a zéró tudásáról árulkodott,hogy valami nem ok!
* * *
Nem is rossz,de a füstbe lövéses találat elég 'mákos' volt!Viszont a Crash-mappon a felrobbanó autós gyilkolás az tuti volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest