- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Vki mondjon vmilyen granyót, ami lesz a játékan, lehetne.
És mi a különbség a 2vh-ban használtak között. -
dante3
addikt
COD4 letaszította a trónról még a Crysist is! [link]
-
fpeter07
veterán
Nekem nincs semmi bajom vele hogy modern korba játszódik.
Egy modern fegyert se ismerek. -
vladekkk
csendes tag
cod4.. jo kis SWAT, és CSS koppintás... semi codos feeling... a codot a 2. Word War tette ''bazinaggyá'' erre most jön egy ilyen
-
ent
őstag
E3 2007 MS Press Conference Live Demonstration, frankó videjó:
[link] -
ent
őstag
Ugorjon mindenki a cod4 hómpédzsére. Regeljetek és szavazzatok a borítóra: [link]
ECHO RULZZZZ! -
ent
őstag
De mi ez a ''slight of hand'' dolog? [link]
[Szerkesztve] -
STC Speed
őstag
Új video:[link]
-
ent
őstag
Ja, bocsi, és a legjobb grafika E3 in 2007. Megelőzve crysis-t?
-
ent
őstag
E3 Best of FPS 2007:
[link]
Soha nem látott COD4 részletek az ucsó videjóban!!!! -
ent
őstag
Volt már?
Stage demo, állati: [link] -
-
ToxLee
őstag
Nekem még emészteni kell ,hogy nem a II.VH.-ban játszódik.......
-
STC Speed
őstag
Új gameplay video:[link]
Megéri megnézni,nagyon pörgős és élethű -
feka007
veterán
-
STC Speed
őstag
Sőt szinte 100% ,hogy idén jelenik meg PC-re.
Amíg az Activison nem jelent be semmit kár siránkozni.
Ja és a szövegben itt van ez: UPDATE: Minden PC-s kolega fellélegezhet, úgy tűnik a játékok exkluzivitása csak az Xbox 360-at hagyja ki fél évre. UT 3 esetében ez már biztos, a többi játék esetében még nincs megerősítve.
Ezt is el kellene olvasni:röviden,ha tényleg lesz ilyen,akkor csak xbox360 ról marad ela játék kis időre,hogy a PS3 ''nagyobb'' legyen. -
athomi
veterán
Láttam, hogy a megjelenés 2008-ban lesz, így gondoltam aki nem ismerné a Medal-t annak a figyelmébe ajánlom.
A videók alapján a csúfos Pacafic Assault után ismét egy igazi medal-t kapunk.
''de mire jön a CoD4 az Airborne-t már kitoltuk 3x.''
Igaz, de kicsit hosszabb távra tervezek a multy miatt. Remélem nem cseszik el.
A priviért semmi baj. Amúgy ugyanazt az üzit ráadásul 2x küldted el! -
athomi
veterán
Inkább figyeljétek a Medal of Honor Airbourne-t!
Megjelenés Aug.28-án!
-
keIdor
titán
Sajnos rossz hírem van a PC tulajon számára...[link]
Az UT3 és a CoD4 PC-re csak 2008-ban fog megjelenni...ez van, de legalább lesz Crysis-ünk 2007. Szept. 14-től!
-
feka007
veterán
válasz
sosperecek18 #153 üzenetére
Azért egy videó alapján ne vonjunk le nagyon következtetéseket, mert a fizika az biztos, hogy a Crysisban fejlettebb (hacsak nem működik ez alatt is Cryengine2 teljesítményű engine), a látványvilág pedig egyikben se kutya... no mindegy, majd elválik, ha ezek kijönnek...
Mod: hjesrás
[Szerkesztve] -
fpeter07
veterán
válasz
sosperecek18 #153 üzenetére
Még dx9-es játék.
-
keIdor
titán
Gyerekek HD
ingém video: [link]
(gatyába szar*s garantált!) -
Balancee
aktív tag
Igaz . Köszi a kijavitást. A pontos évszám után nem néztem.
Csak a stalker után számomra olyan egykaptafa. Vagy nem? Persze az irodás balhé uncsi, de gondolom a soldier of fortune 2-re emlékszel. Annak töl változatossak voltak a helyszinei. Meg ez nem egy megtörtént eseményt dolgoz fel mint az elözö részek hanem csak valami igazihoz, létezöhöz akar ragaszkodni. Csernobilnak se háborus se semilyen gerila harcos történelme nincs tudomásom szerint. -
feka007
veterán
ingém tréler by E3 [link]
-
feka007
veterán
válasz
Balancee #147 üzenetére
Gondolom mert most a 2007-es év a 20. évforfulója.
A Csernobili atomkatasztrófa 1986-ban volt... 21 éve... Amúgy nem tudom miért szálltak volna rá Csernobilra a fejlesztők, de engem sokkal jobban izgat a téma, mint az FPS-ek körében ezerszer lejáratott jövőben játszódó, nem létező lepukkant iroda/labor/város folyosóhangulatú helyszínek
Szerintem is Róssz egyébként, hogy nem a II. világháborús témát fűzi tovább, kár érte... éppen ezért sztem az Airborne sokkal jobb lesz ennél
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Azért engem kicsit kiábrándit egy-két dolog. Pl: Erre a Csernobilra nagyon rámásztak mostanában a játék gyártok. Gondolom mert most a 2007-es év a 20. évforfulója. Konkrétan a stalker-re gondolok. Hasonlit is rá. Gondolom a gépigénye is hasonló vagy magasabb lesz.
Róssz az is, hogy a 2.világhábórús témátol eltér. Nekem a cod egyet jelentet vele. Lehet, hogy nagy durranás lesz az Airnborn és talán üzleti megfontolásbol? Vagy már enyire lerágot csont lenne? Egy csomó csata van amit szerintem legalább méd 5-6 részen keresztöl lehetett volna nyujtani.
Igaz ez az én véleményem. -
Newyorker
addikt
huhhh szépen néz ki
-
STC Speed
őstag
E3 Trailer:[link]
-
STC Speed
őstag
Pontozási rendszer:[link]
(be kell jelentkezni) -
dante3
addikt
Videó:[link]
-
STC Speed
őstag
Az bog trailerben a vas-betont nem vitte át.
Szerintem ne nézzük le a játékot ők sem hülyék lesz benne valami,ami megmagyaráz mindent.
ui:Ne itélkezzünk előre,mikor megjelent az első trailer mindenki mondta fújj moderkor de szar minden utánna 2 trailer jajj de jó grafikája van alig várom,hogy kipróbáljam meg ilyenek.(SG.hu-n volt ) -
csana
senior tag
Szerintem is kicsit sántít ez a ''mindent átvisz'' dolog.. Mondjuk sokmindenről el tudnám képzelni, hogy átviszi 1 nagyobb kaliberű lövedék, de tény, hogy nemhiába építették vasbetonból a bunkerek falait..
A Battlefield 2-ben szerintem korrektul megoldották.. (Nomeg ha mindent átvisz a stuki, akkor elég csak egy sorozatot beleküldeni a falba, ahelyett, hogy taktikával lóvátegyék a bennt rejtőzőket - vagy a kintieket)
Meg ha valóban tutkerájos lesz a sérülésmodell, akkor remélem majd lesz lehetőség kilőni a fegyót az ellen kezéből.. Azt nagyon élvezném. Bár valószínű a látottak alapján kötelező lesz beszerezni így is (egy év múlva, mikor már olcsó lesz) -
STC Speed
őstag
Call of Duty 4 új Multi video,PC-s platformon!!!
[link]
Ti mit gondoltok a falon átlővésről?Nekem nagyon furcsa,igaz élethű,de a Wh-sok aratnak majd... -
STC Speed
őstag
Call of Duty 4 multi video
[link]
Nagyon üt -
IreN!CuS
addikt
hy!
vki írjon már 1 gépigényt kiv vok ráthx
bb -
STC Speed
őstag
válasz
L!NK->Q3 #126 üzenetére
Anno CoD 2 DirectX 9 képeket néztük és ugyanígy éreztük magunkat a gépigénnyel kapcsolatban 7800GTX et(akkori csúcs kari)mondott mindenki,hogy csak azzal fog futni,erre megláttuk a DX 7 options-t és ati 9550 vennel elfutott magas grafikán.
Remélem úgyanígy leszünk itt is. -
Tzeentch
csendes tag
Hello mindenkinek!
Nem is tudom hogy hogyan kezdjek hozzá de végig olvastam az összes hozzászólást és sokan azt írták hogy nekik a 2. vh-s környezet hiányzik pedig sztem az iraki háborús környezet is tökéletes lesz ha ugyanaz lesz az irányíthatóság mint idáig és ugyanaz lesz a játékmenet. Meghát akiknek nem tetszik ez a környezet azok azért elgondolkozhatnának azon is hogy melyik 2. vh-s csatát lehetne megörökíteni mert már sztem majdnem az összes megvan örökítve valamilyen játék formában. Gondolom nekünk játékosoknak egyszerűnek tűnik amit elvárünk de azért egyszer bele kéne képzelnünk magunkat a játékkészítők helyzetébe is. Na de mindegy én már várom ezt a játékot és remélem minimum lesz olyan jó mint az elöző részek. Egyébként aki meg 2. vh-t akar most az várja a medal of honor airborne assaultot augusztus 27-én jön ha minden igaz én is várom csak ennyi császtok -
STC Speed
őstag
5 új kép a Gamestar galériában,November eleje a megjelenés,valószinűleg accountos megoldás lesz a játékban.
[link] -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
.:Kristian:. #122 üzenetére
Stalker nem tetszett, sem botok sem irányítás/mozgás szempontjából
MATEO6600: csak kipróbáltam, de addig tetszett, lehet újra felinstallom
STC Speed: jól hangzik, meghozzhatja a kedvem a single playerhez
[Szerkesztve] -
MATEO6600
őstag
F.E.A.R.
Enéll job AI-val rendelkező játék n.i.n.c.s. -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
.:Kristian:. #118 üzenetére
engem kajak zavarnak a botok - irdatlan bután emberietlenül viselkednek.
ha tudtok vmi olyan gamét ajánlani, ahol ''okos'' botok vannak
pls írjátok meg -
L!NK->Q3
senior tag
1 játékot vittem végig single-be, a q3mat. Igaz ez nem nevezhető single playernek mert csak arénák vannak...
coddal uoval cod2vel játszottam összesen max fél órát szinglibe, de hmm, hát most mit mondjak, a single player megöli az igazi játékot, teljesen más ha tudod hogy az ellenfeledet is ember, nem pedig szkript vezérli. Máshogy is játszik mint egy buta bot...
MULTIPLAYER RULEZ -
STC Speed
őstag
Annyi jó hírem van COD FUN na jó FAN-oknak,hogy minden héten jelenik meg egy új COD 4 hír.
Itt a következő,a playware.hu-ról:
A Game Informer magazin legfrissebb számában az Infinity Ward megerősítette, hogy a konzolra már bejelentett Call of Duty 4: Modern Warfare PC-re is meg fog jelenni! A srácok a történetről is meséltek, ami szerint egy orosz hadurat kell majd megállítanunk, aki egy kisebb kelet európai országot puccsal szerez meg. Ez persze csak egy nagyobb terv első lépése lesz, ám a nagyhatalmak bevetik a katonai erejüket, így az amerikai és az angol hadsereg katonájaként is harcolhatunk majd a csatatereken az új nagyhatalmat kiépítő hadúr ellen. -
SLYM
veterán
most látom csak, hogy mostanába lesz cod 4 és ami a lényeg, hogy PC-re is!!!!! jól fogok aludni ma este
-
dante3
addikt
video: [link]
-
(Kolombusz)
veterán
Örülök, hogy végre nem világháborús játék, kezd már a tököm tele lenni a világháborús fps-ekkel.
Csak nehogy ez is egy agyonscriptelt, nulla mi-jű singlet kapjon, mint a 2.
Járműves multit akar a nép. -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Én is nagy COD FUN vagyok és én is azt sajnálom legjobban az egészben h. nem II. vh-s lesz a game...Reméljük így is 1 pörgös jó játékot fogunk kapni!!!
-
STC Speed
őstag
Megjelent az első trailer [link]
www.playware.hu
Kicsit furcsa,talán túl gyors,de jónak néz ki -
STC Speed
őstag
Mindenki ugy siratja
Nekem kicsit uncsi lenne a 2.VH 2 éf fél év folyamatos multi után
Talán attól félhetnek az emberek,mert a bf nem lett jó
Minden esetre ma 18:00 fele video!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest