-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Eugene Roe #4703 üzenetére
A drón akkor sem tud spotolni ha van perked ellene. Cold-Blooded & Ghost. Ezzel a kettővel csak a Herrier fog észrevenni. De hogy az méé azt nem értem...
Extrém magas K/D-t egy sima Herrier lehívásával tud produkálni az ember. Mert annyira ballf..ok az emberek h ész nélkül mennek...
-
boogie84
veterán
válasz
Acheron #4683 üzenetére
Minden játékmód TDM. TDM-ben pedig a paraszt kempel. Sajnos.
Dominationt szoktam játszani HC-n. Akkor b..z fel a játék, amikor már a csapattárs sem megy foglalni. Átmegyek egyik k. zászlótól a másikra, mire leszedem (ha sikerül egyedül) addigra elfogllaják ahonnan átjöttem.
Mi a megoldás? Cél nélküli TDM a király?
-
boogie84
veterán
válasz
dombi81 #4646 üzenetére
Tudom. December elején jön a 3700X!
(#4647) LorenzoHUN
patch előtt megint hibátlanul futott. Furcsa h utána meg vannak néha ilyen akadások.(#4648) Tomko78
proci miatt én full minimumon tolom (na jó élsimítás be van kapcsolva).Úgyis előjön néha az akadás.
(#4659) Tomko78
akkor röhögnék egy nagyot ha 2080ti-nál is lenne valami gebasz amit a fejlesztők szépre csinálnak. -
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #4641 üzenetére
Nálam is. Van 150FPS-em és megáll a kép. Utolsó patch óta van ilyen. Tudom, a gépem szar!
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #4086 üzenetére
Értem én, de akkó mé ajánlott?
Ajánlott gépigény:
Operációs renszer: Windows® 10 64-bit naprakész frissítéssel
Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD Ryzen R5 1600X
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 vagy AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 – DirectX 12.0 kompatibilis rendszer
Memória: 12 GB RAM
Tárhely: 175 GB szabad tárterület
Internet: Szélessávú internet kapcsolat(#4069) tévelygő
egyre több és több!(#4059) venom8888
ha van ötleted szívesen fogadom. De én már mindent is kipróbáltam. -
boogie84
veterán
GPU nincs húzva, csak a proci. Első patch után volt párszor h kilépett csak úgy a játék. Előző héten hibátlanul futott. 1.6-os patch óta csinálja. Demo hibátlan volt, ezért vettem meg a játékot.
(#4020) soo277
senkinél sem szabadna h ilyen hiba legyen.
Nem én vagyok ám az egyelen akinél nem fut. Soknál van ilyen, csak kevesen írják le ide is pl... -
boogie84
veterán
válasz
SQX_Barto #3863 üzenetére
Lejött már. 1000/200-as nettel valamivel több mint egy óra. Már 2x volt telepítve.
(#3865) LorenzoHUN
mivel HC-t játszom úgy állítom be a fegyvereket a kiegészítőkkel, hogy mobility legyen felhúzva. Nem kell bika erős legyen, hisz a noob módban ahogy a kolléga állítja erős a sebzés. Most perpill az AK a kedvenc puskatus nélkül. Viccesen néz ki a fegyver, de pikk pakk felkapja, és tényleg baromi jó. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
How To Fix Modern Warfare Crashing at The Start of a Game - DEV ERROR 6178
kár h ettől még kilép a játék
-
boogie84
veterán
Nálam tegnap óta jelent meg a Fatal error, szóval egy mindenképp jöjjön!
(#3841) lowzor
örülök neki h nem csak halucinálok. Pedig Győr mellett mostanság több a por...(#3842) Cshavez
PC-n játszom, 40 alatti a pingem. HC-n elég nehéz visszanézni a killeket, de nekem ez már tetszik. Ezt a Fatal error témát nem értem, de van egy gyanúm, hogy a csillámló...sz szkinek miatt lehet. A gépem sem bírja őket!Mivel csinaltok screenshotot?? 😊😁
-
boogie84
veterán
Ma már nincsenek olyan szituk mint az elején. Amikor azt érzi az ember h sokkal előbb látja őt az ellen és a fegyvert sem bírja felkapni vagy lőni. Én így éreztem ma amikor épp futott a játék.
Lehet h óvatosabban játszom (na ez biztos, de akkor is), de jobbnak tűnik a szitu.
Ti hogy vagytok vele? -
boogie84
veterán
Tévedtem az új pályával kapcsolatban.
kövi körben fatal error -
boogie84
veterán
Krvára nem hiágyzott az új kemper pálya. Na meg el is b..ák a játékot.
-
boogie84
veterán
Hogy Fordot idézzem eszem f...om megáll.
Milyen módot találjak? Ők cseszték el. Utóbbi napokban f..án futott!(#3751) jozefgucci1
persze az hogy csillámf@szláma színeket és szivárványt is be tudok állítani az sokat dob itt isEz kell a mai gyerekeknek akik nem tudják eldönteni a nemüket.
-
boogie84
veterán
Fatal errort sem láttam eddig: DEV ERROR 6178
Random kilép.
Hogy lehet pecsteleníteni a játékot? -
boogie84
veterán
Olyan jót játszottam a héten míg nem jött a frissítés. Most megint kilép a játék hibajelzés nélkül.
-
boogie84
veterán
Na végre!
Érdemes lenne összehasonlítani ezeket a pályákat a régiekkel (értsd cod4, mw2) olyan módon, h pl egy térkép véletlenszerű pontján hány helyről tudnak lelőni.
Ennél szebben senki sem fogalmazta meg itt a problémámat!
(#3543) Hopkins95által belinkelt bónusz videóban is érezte emberünk!Nekem az a jóslatom, hogy ha hoznak be régi pályákat, ott azért helyre fog állni a világ rendje.
Szvsz biztos tesznek bele olyan kiegészítőket, hogy fent tartsák a "pörgős" játékmenetet h ne 100%-ban a régiek legyenek. De ne legyen igazam!!Piccadilly
DOM-on gyakolratilag nem tudsz kijönni sarokból, ha ellenfélnél van 2 zászló. Egy hosszú utca, vagy es sarok és kész. Van ugyan egy egérút, de azt is egy bemer lefogja. Ha lehetne választani én nem mennék azon a mapon.Azhir Cave
barlanga nem tudsz bejutni, mert a sötétben kuksoló parasztot úgysem látod meg Hopkins videója megint példa. Vak sötétbe mész be. Ha a fejed körvonala látszódik bentről már halott vagy ha benézel. Ennek ellenére nem rossz pálya.St. Petrograd
középső zászlót csak akkor kezdem el foglalni, ha egy rakétát beküldtem az egyik felső ablakba. Persze megkapom a noob rakétás kifejezést, de tudom h ott kempel. Ennek ellenére természetesen ha egyedül foglalom akk odaér a másik ellen.(#3543) Hopkins95
szvsz a multival úgy nincs akkora probléma, h élvezhetetlen. Mert ha jó a csapat, akkor simán élvezetes a játék sok foglalással/védéssel + jó K/D-vel. Persze sokszor együttállás van h szopóágon a csapat, ball...okkal melletted , kempelnek, adják a killstreakeket az ellennek, és tök mindegy hogy mit csinálsz a pályán tuti te is szopni fogsz!Tegna este pl már jó köröket mentem. Elengedem, hogy az ellen viszi a két zászlót, ha látom h a csapat ba...sz ( jószívű) , akkor elengedem a meccset és védek egy zászlót. Hátha így nem b..om fel magam.
Csak engem zavarnak a saját lépteim? Meg kell állnom, hogy halljam az ellent.
Igazán bedobhatták volna a 3 perk csoportba ahogy régen is!(#3548) sanya53
láttam már vagy 35-2-es statot mikor lejön neki minden killstreak, de úgy vélem csalót csak első nap láttam. Ő csak fejeseket osztott. Azóta nem. -
boogie84
veterán
HC-n pedig pontosan az van amit irtal! 5mp alatt akar 3x is halsz. Ha bemesz egyedul foglalni, vagy ramesz zaszlora instant halal. Ez mire jo?
Miert kell ezt meg gyorsitani?? Nem ertem!
Ez pobtosan run and kill. Nincs taktika csak ha kempelsz es kivarod mig kihullik a zaszlo melletti ellen es utana ha szerencsed van segit valaki foglalni.Ebben a codban mindenki, mindenki tdmet jatszik. Hq-n is, dom-on is! Azt hogy milyen formaban, R&K vagy kempelos nodon de ezt jatszak. Nem azt amilyen jatekmodot inditottak.
Mert ugye fejlodni csak a killekkel lehet.
Adna foglalasert 500 pontot, killekert 100at akk kur..a ciki lenne ha nem a legjobb k/d hatekos allna elol a tabellan.
Gyakran van ugy h 2. v 3. Vagyok csak , de 3x annyi foglalasom, vagy vedesem volt mibt a k/d huszarnak. Es megis tobb pontja van... -
boogie84
veterán
Megjelenés óta játszom. Egész jól ismerhetőek már a pályák...
Nem mindig olyan gáz a helyzet, mint ahogy leírtam, de tegnap nagyon fel...tam magam.(#3484) wwenigma
ennyire azért nem gáz a helyzet,de tény h olyan gyors a játék h kapkodom a fejem...(#3487) polgi803
ezt próbáltam. Direkt sunnyogva mentem, feltartott fegyverrel, és épp h le tudom lőni amikor kiugrik elém.
Másik meg h vár a sarokban hallva h jövök arra nincs ellenszer..
Taktikázni nincs idő. Mert kinézek valahonnan, direkt nem ész nélkül szaladok ki, erre 1mp-en belül biztos h meglát valaki pálya másik végéből!
Ha kerülni próbálok (direkt kerülve a feltűnést) biztos h egy spawn lő le amikor már helyzetben vagyok.Hab a tortán h UAV nem lát! Persze mindig van egy b.zi mellettem akinek biztos nincs ilyen perkje.
Elképzelhető amúgy h kalap kaki volt a csapatunk és én csak azért is foglalni akartam. Tök felesleges.
-
boogie84
veterán
válasz
spanglee001 #3479 üzenetére
HC HQ/DOM: annyira felidegesít a játékmód, hogy kb 90% csak TDM-et játszik minden játéktípúsnál h az vmi hihetetlen. Csoda h az egér nem repült és a monitor még nem volt öklözve.
1mp alatt 3x lőnek le. Míg én csak újraéledek vérpitike másik csapatban kerülgeti a zászlókat és tdmezik.
Másik ami fel tud kúrni de nagyon h 1 mp alatt jönnek 3 irányból. Elnézek jobbra, biztos h 0,1mp alatt másik irányból leszednek. Újraéledek megint megpróbálok eljutni akár a saját zászlónkig már a spawnról nem jutok ki. Fogalmam sincs honnan tudja az enemy h onnan jövök, de félelmetes h gyakorlatilag nem látom, de már halott vagyok.
Volt olyan szitu, hogy felemelve/célozva a puskával megyek előre, kinéz az ember jön felém! lő rám! miközben én a red dotban bámulok én azonnal lövök rá. Hitel, de épphogy leszedem. MI A F...Z EZ?? Gyakorlatilag úgy kellene szaladnom, hogy folyamatosan célozva kellene menni akkor lenne esély lelőni valakit. Vagy brutál direkt a játék, vagy én vagyok ballf...z vagy valami szopat a játékban de nagyon. Egyszerűen rombolja a játékélményt. MW2 istenkirály volt ehhez képest. Nem tudom hogy működik a mostani MW.HC DOM: sarkon várakozik az ember, eszébe nem jut h zászlót foglaljon. Hallja h jövök, és ennyi volt. Közel a mi egyetlen zászlónkhoz. Ergó onnan sem jut ki egyszerűen az ember.
HC TDM: már beszéltétek itt is h annyira random a spawn h kb egy k. killstreakig alig jut el az ember.
HC SD: eddig ezen k..rtam fel legkevésbé magam. Lelőnek, hopp nem gáz. Ésszel kell játszani.
Van olyan killcam, hogy 3-at öl az ember, úgy h fel sem tudom fogni hogy csinálta. UAV nem volt, 2-t kinyírt a házban, azonnal! kinéz az ablakon és jön felé a 3. Számomra hihetetlen.
Én is csinálok 3 killt egyszerre ha épp úgy van, de ez akkor is hihetetlen.MW2, BO, Advanced warfare 2014 óta eltelt egy kis idő míg nem codoztam, de ennyit azért nem romlott a reflexem.
Mit javasoltok erre? CAMP kizárva. Csak HC. Ti hogy játszotok?
-
boogie84
veterán
válasz
spanglee001 #3455 üzenetére
Ha nem gond elkernem a beallitasokat.
Telekom Sagemcom van nalam.Bigstraw: en boost highon megyek. Magas frekvencian sztem tobber hallasz a leptekbol (multi)
Robbanasoknak a mely lenne jobb single playerhez. -
boogie84
veterán
1080p, minimum graf h több fps legyen (na meg a kenyérpirító sem acélos) 120 körüli fps-sel megy azért a játék, de ezek h épp csak észreveszem még az egér gombját sincs időm megnyomni.
(#3314) SH4D0W2011
akk tökmindegy h cross play v sem. Ezt amúgy hogy hongoldták a készítők h a konreolleres mókus úgy fog lőni mint a pc mókus? Vagy van annyi segítsége h felvegye a versenyt? Azért azon meglepődnék, ha boxos ember vinné a pálmát segítség nélkül... -
boogie84
veterán
válasz
Highground #3306 üzenetére
Viszont az MW2 igen is baromi jó játék volt!!! Hajnalodott mikor a fénykorban abbahagytuk a darálást. Brutál jó élmény volt!
(#3299) tévelygő
nálam tegnap egy kilépés sem volt.Sztem változtathatsz jobb ra, v balra a csúszkákon. Nincs köze hozzá.
Szakmai:
kezd kicsit felmenni a pumpa, hogy annyira direkt a játék, hogy még reagálni sincs időm az ellenfélre. Valszeg ő előbb lát mint én őt. Kezd idegesíteni. Már kikapcsoltam a cross play-t. Hátha amiatt van. Kipróbálom a csak PC-sek elleni játékot. Hátha...
Nagyon élményromboló ha ez hiba. De lehet h öregszem és Vér Istvánék már gyorsabbak. -
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #3033 üzenetére
Kipróbáltad ami nálam működik? Reinstall?
-
boogie84
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3011 üzenetére
Hali, korábban írta valaki, hogy újratelepítette. Utána is csinálta neki h egyszerűen csak kilépett a játék, aztán egyszer csak jó lett.
Ma délelőtt hiba nélkül futott neki a játék.(#3020) minimumgame
persze, én is így játszom, meg sokan mások még rajtunk kívül -
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #2874 üzenetére
Igen, most működik. Kár h 1 óra mire lejön. És ez már sztem egy jó net...
-
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #2857 üzenetére
Vegig tudtam jatszani ujratelepites utan egy meccset.
Bonusz h elobb es most is az elso jatek elott tok fekete hatter van. Fegyver sem jelenik meg. Semmi.
Masodik meccs elott mar latod a karaktert is, meg mindent. -
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #2857 üzenetére
LOL, nem is néztem a VGA-t. Sorry. Hát akkor most feleslegesen telepítem újra.
-
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #2854 üzenetére
Legújabb NV drivert használod? Úgy emlékszem, h az után kezdte miután telepítettem.
-
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #2831 üzenetére
Felesleges tulreagalni. Vmit elkurtak a legutobbi patch folyaman. Majd a koviben jo lesz.
-
boogie84
veterán
3 perces játékmenet után most lépett ki harmadjára. Csak nálam van ilyen fícsör?
Semmi hibaüzenet, csak kilép.(#2794) SH4D0W2011
ez honnan?? -
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #2621 üzenetére
Erre sem kellett sokat varni!
Meggyengult reflexekkel nehez lesz! -
boogie84
veterán
Az XRK fegyvereket mikortól/hogy lehet használni? Meg van a játékban, de használni nem tudom.
Chatet be kell kapcsolnom úgy érzem. Sajnos a HQ lényegét mindenki TDM-nek hiszi. Hiányzik már a k... anyázás.
-
boogie84
veterán
Nincs CoD cheater nélkül! Mi így szeretjük.
Csak fejes...
-
boogie84
veterán
Zajproblémával küzdőknek: [link]
I fixed mine by going to control panel>Hardware and Sound>Sounds>Right click on "Speaker" in playback tab>Advanced tab> Then switch the Sample rate to 48000hz. I believe other games begin to have static issues when you set the sample rate this high, so you might have to change it back later. Hopeful it works for you guys too.
Nálam segített.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
elindítom a játékot és olyan sercegés megy a zene alatt h nem bírom fejemen tartani a fülest. Egyedi probléma lehet?
Új NV driver van fent. Más programnál nincs semmi probléma.
Ötletek? -
boogie84
veterán
Szvsz nincs rá lehetőség h kontrolleresekkel dobjon csak össze. Én pont azért játszom PC-n h ne kontrollert kelljen használni. Van az a játék amire talán az is jó PC-n, de nem az FPS...
Platformokat még talán össze lehet variálni, de a bétában a mindenki mindenkivel gruppen volt.
-
boogie84
veterán
válasz
redingitell #2003 üzenetére
Indítsd el újra a battlenetet.
-
boogie84
veterán
Nem lenne rossz, ha pl egyes módokban a feladatok elvégzése több pontot adna, mint a kill. (hátha nem lenne ész nélküli tdm az összes játékmódból)
De tudom, ez nem az a sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest