Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boogie84

    veterán

    válasz spanglee001 #3479 üzenetére

    :R

    HC HQ/DOM: annyira felidegesít a játékmód, hogy kb 90% csak TDM-et játszik minden játéktípúsnál h az vmi hihetetlen. Csoda h az egér nem repült és a monitor még nem volt öklözve.
    1mp alatt 3x lőnek le. Míg én csak újraéledek vérpitike másik csapatban kerülgeti a zászlókat és tdmezik.
    Másik ami fel tud kúrni de nagyon h 1 mp alatt jönnek 3 irányból. Elnézek jobbra, biztos h 0,1mp alatt másik irányból leszednek. Újraéledek megint megpróbálok eljutni akár a saját zászlónkig már a spawnról nem jutok ki. Fogalmam sincs honnan tudja az enemy h onnan jövök, de félelmetes h gyakorlatilag nem látom, de már halott vagyok.
    Volt olyan szitu, hogy felemelve/célozva a puskával megyek előre, kinéz az ember jön felém! lő rám! miközben én a red dotban bámulok én azonnal lövök rá. Hitel, de épphogy leszedem. MI A F...Z EZ?? Gyakorlatilag úgy kellene szaladnom, hogy folyamatosan célozva kellene menni akkor lenne esély lelőni valakit. Vagy brutál direkt a játék, vagy én vagyok ballf...z vagy valami szopat a játékban de nagyon. Egyszerűen rombolja a játékélményt. MW2 istenkirály volt ehhez képest. Nem tudom hogy működik a mostani MW. :U

    HC DOM: sarkon várakozik az ember, eszébe nem jut h zászlót foglaljon. Hallja h jövök, és ennyi volt. Közel a mi egyetlen zászlónkhoz. Ergó onnan sem jut ki egyszerűen az ember.

    HC TDM: már beszéltétek itt is h annyira random a spawn h kb egy k. killstreakig alig jut el az ember.

    HC SD: eddig ezen k..rtam fel legkevésbé magam. Lelőnek, hopp nem gáz. Ésszel kell játszani.

    Van olyan killcam, hogy 3-at öl az ember, úgy h fel sem tudom fogni hogy csinálta. UAV nem volt, 2-t kinyírt a házban, azonnal! kinéz az ablakon és jön felé a 3. Számomra hihetetlen.
    Én is csinálok 3 killt egyszerre ha épp úgy van, de ez akkor is hihetetlen.

    MW2, BO, Advanced warfare 2014 óta eltelt egy kis idő míg nem codoztam, de ennyit azért nem romlott a reflexem.

    Mit javasoltok erre? CAMP kizárva. Csak HC. Ti hogy játszotok?

    [ Szerkesztve ]

    A sütiknek is szükségük van szeretetre.

Új hozzászólás Aktív témák