- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Block01
csendes tag
Nem tudom ki ,hogy van vele,de nálam a Piccadilly meg az Atlas Superstore a mumus.A Piccadillyn a rengeteg szín miatt nagyon későn veszem észre az ellent,az Atlasban meg a fentről a dobozok között bujkálók szednek le potya lövéssel.A Hardhatnál az a trükköm,(feltéve hogy jó csapatot fogok ki) mivel szinte mindenki körbe körbe halad, hátat fordítok a csapatomnak ,míg ők megkergetik az ellenfelet,letámasztom a golyószórót(150FMJ) a dózer tolólapjára azt adjál neki.Ott a saját rekordom 17 kill
.A hosszú nagy pályákra általában M91-et viszek,viszont azt kifejezetten imádom hogy csapat támogató fegyver lévén a csapatom sosem vár meg az előrehaladás után előre rohan ,én meg kulloghatok utánuk egy dióverővel.És ha nem vagy biztosítva senki által,azt mire felkapom egy tűzharc során,már régen körberöhögtek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest