Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
#91166208 #2038 üzenetére
Ez az a pont, ahol jó eséllyel keresni kell egy másik játékmenetet. Játszani azért megy az ember, hogy élvezze, nem azért, hogy pár "jóarc" halálra szívassa. Belefuthat ez ember csalókba és belefuthat vérprofikba. Jó estben az ember észreveszi a különbséget - utóbbiaktól lehet tanulni, előbbieket ott kell hagyni nagyon hamar. De legjobb esetben magafajtákkal játszik - és élvezi.
Ha megnyugtat, a bétában volt olyan pálya, ahol csupa konzolos - kontrolleres srác közé dobott be a vakszerencse egyedüli PC -s, bill + egér arcként - és nem én voltam a legjobb. Kontrollerrel is lehet igen ügyesen tolni - és egérrel halál bénán - nem csak ezen múlik.
(#2040) kidboy_46
Ezt tisztelem, a csapatot nem szívesen hagyja ott az ember, én is csak ha egyértelmű csalás van - de néha muszáj, magadért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest