-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
A megjelenése óta 18 meccset játszottam rajta... Jellemzően az a forgatókönyv, hogy megyek, lopakodok (nem szeretek lopakodni), nincs akció, néhány hányattatott sorsú játékostársat leszedek, majd a játék valamelyik szakaszában egy tetőről engem is leszed egy mesterlövész (a 18 -ból talán úgy 15 -ből ez történt). Én szeretem az akciót és a pörgést, számomra (magánvélemény) a WZ lassú és vontatott, a fegyverek sebzése pedig mókás és élhetetlen, akár a core multiban. Számomra marad az only HC multi, az legalább pörög (bár ha megjön a Barrett, és tényleg one shot one kill lesz a core -ban is, akkor átmegyek statot javítani
)
Más: Tegnap (ma) fél egy körül bementem játszani. Az első meccsen az első áldozat lettem. Az elkövető pedig: [PH!]LorenzoHunKicsi a világ.
Lorenzo előtt egyébként le a kalappal, a HQ meccsben keményen a foglalásra ment rá, még ha ez nem is volt hálás feladat
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest