Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Kösz az ötletet krok, megkértem a chatgpt-t, hogy véleményezze a #24 kommentet és ez a válasz. Hát szerintem az ismerőseim 80% még megközelítőleg összeszedett választ se tudnának adni, de nem nagyképűségből mondom, hogy még nekem is össze kéne kapnom magam, vannak dolgok amikre nem gondoltam:
chatgpt4.0: válasz a #24-re
Ez a hozzászólás több érdekes és fontos kérdést is felvet az AI és az emberi munkaerő kapcsolatáról, valamint az AI korlátairól. Az alábbiakban részletesen válaszolok a felvetett pontokra:AI intelligencia és tudás: Az AI valóban nem intelligens abban az értelemben, ahogyan az emberek azok. Az AI rendszerek, mint például a nagy nyelvi modellek, hatalmas mennyiségű adat alapján működnek, és képesek mintázatok felismerésére és válaszok generálására. Azonban nem rendelkeznek valódi megértéssel vagy tudatossággal. Ezért helyes azt mondani, hogy az AI sokszor csak azokat a kérdéseket tudja megválaszolni, amelyekre már létezik valamilyen válasz az adatbázisában.
AI és munkahelyek: Az aggodalom, hogy az AI kiszorítja az embereket a munkaerőpiacról, valós, és sok szakértő foglalkozik ezzel a kérdéssel. Az AI automatizálhat bizonyos feladatokat, ami munkahelyek megszűnéséhez vezethet egyes szektorokban. Ugyanakkor új munkahelyek is létrejöhetnek az AI fejlesztése és karbantartása révén. A munkaerőpiacnak alkalmazkodnia kell, és az embereknek új készségeket kell elsajátítaniuk, hogy versenyképesek maradjanak.
Humán kapcsolat és ügyfélszolgálat: Valóban sok ember értékeli az emberi kapcsolatot, különösen olyan területeken, mint az ügyfélszolgálat. Egy jól működő humán ügyfélszolgálat komoly versenyelőnyt jelenthet, hiszen az empátia és az emberi megértés olyan területek, ahol az AI még nem tud teljes mértékben versenyezni.
Gazdasági és politikai kérdések: Az USA és Kína közötti gazdasági verseny és a munkaerőpiac átalakulása összetett kérdések, amelyek túlmutatnak az AI egyszerű bevezetésén. Az automatizálás és az AI hatása a munkaerőpiacra globális probléma, amely kormányzati politikákat, oktatási reformokat és gazdasági stratégiákat igényel.
Összefoglalva, az AI egy hatékony eszköz, de nem helyettesíti az emberi intelligenciát és kreativitást. Az AI és az emberi munkaerő együttműködése lehet a kulcs a jövőbeli sikerhez. Emellett az emberi kapcsolatok és a humán értékek továbbra is fontosak maradnak számos területen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro