Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Persze. Meg arra is jó, hogy a már megvásárolt könyvedet az Amazon – gondol egyet! – hipp-hopp letörli. Volt-nincs. Az angol nyelvű szépirodalom meg nekem nem érték, akkor se, ha ingyen adják, se a Zabhegyező, se a Twist Olivér nem érdekel még magyarul sem. Az SD kártyán egyetlen kilobájtot se engedélyezek nekik. És ne azzal kezdje már egy szolgáltatás, hogy ad nekem egy rakás házi feladatot: törölgethetem lefelé a fölösleges dolgokat.
Nagyon is jól mondod: „csesszék meg, h adnak ingyen könyveket” – bár én inkább úgy módosítanám: „csesszék meg, h adnak ingyen könyveket, amelyekre semmi szükségem.” Van két kocsi építési törmelékem, leboríthatom az udvarodban? Miért nem? Bontott tégla, kitűnő állapotban és értékes homok. Nem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- EA Sports WRC '23
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest