Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Jó reggelt. :C Azaz hajnalt. :DDD

Ma végre nekiállok összerakni a Maserati GranTurismo készletet. A sors fintora, hogy most, miután már megvettem, természetesen keményen le van akciózva, rácsaptak 20% kedvezményt, úgyhogy akinek megtetszik, most 192 USD áron megrendelheti a Barweer oldaláról. (Ez pont annyi alapból, mint amennyiért én a 15%-os kuponnal együtt elhoztam. 68K PayPallal fizetve, váltással együtt.)

Ebben már a szállítás is benne van, európai raktárból, így vámot sem kell pluszba fizetni. Ráadásul, ha eddig még nem vásároltál onnan, és frissen regisztrálsz az oldalra, kapsz egy 15% kedvezményre jogosító kupont. Amit egyből fel is használhatsz erre, így 173,16 USD áron (~56K HUF+PayPal váltás) beszerezheted most ezt a Maserati GranTurismo készletet...

Ez van, így jártam, a Mercedes AMG ONE esetén kifogtam én is egy akciót, de most nem sikerült. :U Ettől függetlenül nem csüggedek, már hozzászoktam, hogy mikor elkezdek gyűjteni valamire, de még nincs elég spórolt pénzem rá, akkor tele van minden akciókkal és jó ajánlatokkal. Persze, amint összegyűlik a pénz, elfogy, lejár az akció, mindegy, a lényeg, hogy csak drágábban sikerül. Persze, amint összejön és megveszem, egyből ismét akciós. :)

Na jól van. Amint elég világos lesz, esek neki az építésnek, és jönnek a tapasztalatok. :K

Új hozzászólás Aktív témák