Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt.
Azaz hajnalt. 
Ma végre nekiállok összerakni a Maserati GranTurismo készletet. A sors fintora, hogy most, miután már megvettem, természetesen keményen le van akciózva, rácsaptak 20% kedvezményt, úgyhogy akinek megtetszik, most 192 USD áron megrendelheti a Barweer oldaláról. (Ez pont annyi alapból, mint amennyiért én a 15%-os kuponnal együtt elhoztam. 68K PayPallal fizetve, váltással együtt.)

Ebben már a szállítás is benne van, európai raktárból, így vámot sem kell pluszba fizetni. Ráadásul, ha eddig még nem vásároltál onnan, és frissen regisztrálsz az oldalra, kapsz egy 15% kedvezményre jogosító kupont. Amit egyből fel is használhatsz erre, így 173,16 USD áron (~56K HUF+PayPal váltás) beszerezheted most ezt a Maserati GranTurismo készletet...

Ez van, így jártam, a Mercedes AMG ONE esetén kifogtam én is egy akciót, de most nem sikerült.
Ettől függetlenül nem csüggedek, már hozzászoktam, hogy mikor elkezdek gyűjteni valamire, de még nincs elég spórolt pénzem rá, akkor tele van minden akciókkal és jó ajánlatokkal. Persze, amint összegyűlik a pénz, elfogy, lejár az akció, mindegy, a lényeg, hogy csak drágábban sikerül. Persze, amint összejön és megveszem, egyből ismét akciós. 
Na jól van. Amint elég világos lesz, esek neki az építésnek, és jönnek a tapasztalatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azaz hajnalt. 

Ettől függetlenül nem csüggedek, már hozzászoktam, hogy mikor elkezdek gyűjteni valamire, de még nincs elég spórolt pénzem rá, akkor tele van minden akciókkal és jó ajánlatokkal. Persze, amint összegyűlik a pénz, elfogy, lejár az akció, mindegy, a lényeg, hogy csak drágábban sikerül. Persze, amint összejön és megveszem, egyből ismét akciós.