Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
válasz
Jester01 #2794 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
egyébként az mindegy, hogy =< vagy <= ?
a for fügvényben, az első kifejezéshez csak azokat a változókat kell felsorolni, amik a feltételhez szükségesek? mert én azért tettem bele az nn-t mert szerepel a függvényben. De gondolom, akkor ez nem szükséges? -
Hujikolp
őstag
Üdv!
Maradék képzéssel nem jutok dűlőre.
#include <stdio.h>
#include <math.h>
#include <stdlib.h>
int main()
{
float c,as=0;
int n=100,sum=0,nn=1;
for(c=10,sum=0,nn; c<n; c++)
{
as=sqrt(c);
as=(as%nn);
sum++;
}
return 0;
}C:\Users\Hujikolp\c\Hujikolp\2 jegyu negyzetszamok.c|13|error: invalid operands to binary % (have 'float' and 'int')|
kicsit kusza a kód még, csak a maradékos dolgot akarnám működésre bírni, de nem engedi sehogysem. Sima c-ben, code::blocks programmal.
Majd egy olyat kellene megoldani, hogy a kétjegyű számok között hány négyzetszám van. Arra gondoltam, hogy a számból gyököt vonok, majd maradék számítással eggyel elosztom, ha 0, akkor négyzetszám, ha nem, akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest