- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Silεncε #6311 üzenetére
De tudomásom szerint, aki írta az összefoglalót, ő a fórumozók kérésére tette ezt. elég csak megnézni az első pár hozzászólást. Tökéletesen látszik már a #3 kicsitomi88 hsz-ében a "Majd a modiknak szólunk ha...". A modik bármit meg tudnak csinálni, de az ilyeneket sztem nem maguktól találják ki, hanem "közkívánatra". De azt is sztem. konzultáció előzte meg ebben a topic-ban. Nem tudom, hogy most is a többség ennyire reklámozná-e a prog.hu-t.
Őszintén szólva pontosan nem tudom, hogy mikor off egy hsz., de az egyik az, hogy nem a verdákról írtam, hanem a C topic-ról. A másik meg az, hogy semmi aktív magasabb rendű téma/kérdés nem volt(tehát semmilyen konzultációt nem szakítottam félbe vele.Úgyhogy attól függetlenül, hogy néha tényleg nem tudom, hogy mi off, és mi nem az, ebben az esetben mind1. De te is offoltál pl. a #6306-ban. Egyébként meg lehet ignorálni az adott kérdést/témafelvetést, ha nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged