Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
Ah, megvan, azt nem állítom, hogy pontosan értem de működik:
Ez nem jó:
int (*statData)[statDay] = malloc(sizeof(int[statDay][OPEN_HOURS]));Ez ok, szépen lehet indexelni, adatok a helyükön.int (*statData)[OPEN_HOURS]= malloc(sizeof(int[statDay][OPEN_HOURS]));Nagyon köszi a segítséget
-
DopeBob
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
Megnézem, de ennél a résznél kezdem elveszteni már a fonalat
Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.Amit írtál azt hogy kell elépzelni, nem teljesen értem. Egy sort ki tudok választani egy pointerre és egy elemet egy indexel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pluralsight-on csinálom a C képzéseket, pont azt monta az oktató ennél a résznél, hogy ez a legegyszerűbb módja mert egyszerű utána felszabadítani a memóriát, és ugyan úgy lehet hivatkozni egy elemet, ahogy statikus 2D tömbnél. Neten- YT-n mindenhol a for ciklussal feltöltögetős verziót láttam, azért örültem meg ennek, de hát nem megy.