Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton
üzenetére
Ja, azt hittem fel akarsz venni munkatarsat, es ahhoz kell a teszt...
Konkretan a Siemensben anno ket honapon belul ketszer jutott el hozzam az a kerdes, hogy milyen rendezest kell alkalmazni (mire keressen ra a neten), ha egy kisebb es ritkan valtozo szamhalmazbol nagyon sokszor kell egy masik, surun valtozo szamhoz kivalasztani azt az elemet, amelyik a legnagyobb kezdoszelete. Ezt csinaljak a telefonkozpontok amikor intelligens szolgaltatasok vannak hozzarendelve (a maradek meg a szolgaltatas parametere). Oszinten kivancsi vagyok, hogy erre mit mond a gugli, mar persze ha nem vagod serobol a megoldast.
Termeszetesen nem tesztelni akarlak, csak egy egyszeru eletszagu peldat mondtam, ahol az algotudassal tobbre mentem (jelzem, tok veletlenul egy versenyekre felkeszito mindenen felul felvett oran hallottam... anelkul nem tuti hogy "kirakom"). Megvalositva egyebkent ket kulonbozo nyelven, tok mas programok reszekent lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest