Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Áh értem most már.
(#4219) alapz@j: Nem op.rendszer függő, hanem architektúra. Az általunk használt ARM nem támogatja az MPU-t, így ha dinamikusan foglalsz memóriát, majd szabadítasz fel, akkor egy idő után teljesen széttöredezik a memória tábla, és lefagy az egész. De ha támogatná sem lehetne használni, mert automotive.
-
v2izzy
tag
Én sem értem. Ha valakit érdekel itt van a slide, ahol felhívják a figyelmet erre. Leginkább a gondom amúgy az volt, hogy egy beadandónál nem fogadta el az oldal a programomat, mert szerepelt benne a realloc szó.
Még ezekkel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha meghívom realloc-ot, hogy kisebb memóriaterületet foglaljon, akkor levágja a lefoglalt területet? Ha igen, akkor mindig vagy ez függhet más dolgoktól?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest