- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Én sem értem. Ha valakit érdekel itt van a slide, ahol felhívják a figyelmet erre. Leginkább a gondom amúgy az volt, hogy egy beadandónál nem fogadta el az oldal a programomat, mert szerepelt benne a realloc szó.

Még ezekkel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha meghívom realloc-ot, hogy kisebb memóriaterületet foglaljon, akkor levágja a lefoglalt területet? Ha igen, akkor mindig vagy ez függhet más dolgoktól?
-
v2izzy
tag
Hello!
Megkérdezhetném, hogy mi a gond a realloc függvénnyel? Miért nem tanácsos használni?
Mert az egyetemem úgy tűnik eléggé ellenzi.
Azt értem, hogy nem szerencsés sokszor meghívni (tehát pl minden új elemre egy tömbnél újraméretezni), mert ugye lehet hogy az egész területet át kell másolja. De pont olyan feladatot adtak ki, ahol le van írva, hogy minden új elemre növelni kell a tömb méretetét.
Így most kb. ugyanazt írom meg mint a realloc, csak éppen azt sem tudom megnézni, hogy van-e a memóriában hely a lefoglalt terület előtt... -
v2izzy
tag
Hello!
CodeBlocks-ban írok C progit és erre a programra:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main()
{
int az;
scanf("%d", &az);
printf("%d", az);
return 0;
}
erre a scanf után lefagy. Mi lehet a gond?
A segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest