Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Figyelj, nem állok neki kommentezni, ezt a progit nem látom át. Pár hsz-el arrébb írtam egy strlen-t, ami nem tökéletes, a több szóközt is egynek számolja, de attól független működik, és érthető.
Azt esetleg kommentezhetem, csak aztán Zamek kérdez egyet keresztbe, és hopp... Ráadásul azt a kódot is egy sorstársadnak írtam, jobbat per pill nem tudok.Szal azt mondom, ha át akarsz menni a tárgyból, akkor a C könyvet olvasd el, aztán googlere fel, for ciklus, string műveletek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest