Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bedobva a fordítóba, már rögtön a bool után hiányol valamit.
Ha jól értem:
bool isempty(char *s) - itt az *s lesz az a string, amit vizsgálunk.char *p; -csinál egy pointert. De ez most mutat valamire? Vagy csak üres tömb?
for (p=s; *p; ++p) - itt a kezdőérték mi? A p megkapja az s elemeit? A feltétel meg az hogy amíg van eleme, és addig a ++p lépteti az elemeket?
if (*p != ' ' && *p != '\t') - itt a space és a tab vizsgálat van, ez tiszta.
Hogyan tudnám összehozni a dolgot mondjuk egy scanf-el? Az argv dolog szerintem itt nm jó, mert annak alapból az első eleme a file neve. A t. tanárúr nem szereti a scanfet, de kipróbálni jó lenne.
Régen volt a C, lua-ban csináltam pár dolgot az elmúlt 2 évben, az sokkal egyszerűbbnek tűnik egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest