Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Mondjuk az azért mókás, hogy sokszor előfordul, hogy jó darabig senki nem ír választ egy kezdő kérdésre, viszont ha valaki ad egy lehetséges gyorsmegoldást, akkor arra hirtelen mindenki rárepül, mint a dögkeselyűk. "
Mert egy majdnem jo megoldast konnyebb kijavitani, mint leirni az egeszet, tulsagosan lusta vagyok

-
bpx
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Mondjuk az azért mókás, hogy sokszor előfordul, hogy jó darabig senki nem ír választ egy kezdő kérdésre, viszont ha valaki ad egy lehetséges gyorsmegoldást, akkor arra hirtelen mindenki rárepül, mint a dögkeselyűk.
"ezt már én is meg akartam egyszer jegyezni poénból, de látom másnak is feltűnt

-
Korcsii
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
tegnap éjjel (azaz ma hajnalban) láttam már én is a kérdést de túl sok sebből vérzett, így gondoltam inkább tőlem profibbak magyarázzák el

strlen pedig jogos, erre nem is gondoltam...
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem kell ennyire felszívni, csak segíteni akartam

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 14 Kék 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

"