- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1663 üzenetére
igazad van, megzavartak a kommentek
Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható.
egy szo: KISSannak a fuggvenynek az a dolga hogy megmondja prim-e vagy nem. lehet nekem mas a velemenyem a fuggvenyek tervezeserol (es nem feltetlenul jo), ezert irtam csak
Már kezdem bánni, hogy megcsináltam a programot a srác helyett.
sorry, nem ezt akartam elerni.
szerintem egy ilyen forumon van helye errol beszelni, hiszen van itt jopar szakember, akiknek a velemenyere adok -
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter #1663 üzenetére
teny, hogy feleslegesen nem fut a ciklusod de a divider valtozo behozasa a kepbe csak feleslegesen bonyolitja az algoritmust, es rontja az olvashatosagot, (nekem legalabbis beletelt par percbe mig felfogtam, hogy mi van, es miert is mukodik jol) Ha valami uzenetet akar kiirni, ahhoz nem kell ez a varazslas, megy az a return elott is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged