Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #1455 üzenetére
"Mert kezdő
"
Mondjuk így se igazán értem, mert nálunk kezdetektől fogva azt verték a fejünkbe, hogy return. Sőt, azért is szóltak, hogy külön függvény se lépjen ki hasonló módon, idézek:
"Függvény ne hívjon kilépéssel, hasonlókkal kapcsolatos dolgokat, mert a felsőbb szintű kódot ez meglepetéssel fogja érinteni (fájlok lezárása, takarítás elmarad). Ha szükséges, akkor legyen a programnak valami fatal_error() függvénye, azt hívjuk."
(Forrás: http://infoc.eet.bme.hu/gyakorlatok/)"Az exit() használata tulajdonképpen ugyanannyira problémás, mint a goto, ugyanazon okok miatt."
Akkor ezt most megjegyeztem, hogy az exit() függvényt se fogom sosem használni.(#1459) Karma: titeket is Poppe tanított? Első alkalommal (tavaly) minket is, de nekem annyira megtetszett a tantárgy, hogy felvettem idén is.
Ugyebár nincs kereszt progból... és Poppe órái szvsz olyan szinten unalmasak voltak, hogy egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem a programozás iránt (előtte középsuliban persze egyáltalán nem volt programozás), és ezzel még kb. az évfolyam fele így volt.
Aztán amikor nyáron elkezdtem a PHP-vel foglalkozni, akkor rájöttem, hogy a programozás jó dolog. És most már ráfeküdtem a C-re is, aláírás megvan, már csak a vizsgára kell gyakorolni, mint egy elmebeteg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest