Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Kaptam egy olyan házi feladatot, hogy egy korábbi adatnyilvántartó programomat kell átírnom úgy hogy rekordok tárolásához struktúrát használjak, és mindenhez függvényt kell. Ez meg is van viszont a problémám az, hogy a keresés, és módosítás rész sehogy sem akar össze jönni, vagyis ha olyan azonosítóra keresek ami nem létezik akkor vagy kifagy a program vagy pedig csak kiír valamit ami egyébként nincs benne. Próbáltam már több módot, a törlés részből másoltam akkor sem volt jó szóval nem nagyon tudok vele már mit kezdeni.más: Az miért van, hogy a code::blocks rendesen megjeleníti ahogy elterveztem, viszont nem működik a program? ez alatt azt értem, hogy amikor új adatot akarok megadni akkor folyamat csak új azonosítót kér, a devC++ meg fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest