Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Kaptam egy olyan házi feladatot, hogy egy korábbi adatnyilvántartó programomat kell átírnom úgy hogy rekordok tárolásához struktúrát használjak, és mindenhez függvényt kell. Ez meg is van viszont a problémám az, hogy a keresés, és módosítás rész sehogy sem akar össze jönni, vagyis ha olyan azonosítóra keresek ami nem létezik akkor vagy kifagy a program vagy pedig csak kiír valamit ami egyébként nincs benne. Próbáltam már több módot, a törlés részből másoltam akkor sem volt jó szóval nem nagyon tudok vele már mit kezdeni.más: Az miért van, hogy a code::blocks rendesen megjeleníti ahogy elterveztem, viszont nem működik a program? ez alatt azt értem, hogy amikor új adatot akarok megadni akkor folyamat csak új azonosítót kér, a devC++ meg fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Építő/felújító topik
- League of Legends
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- További aktív témák...
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Audeze Maxwell Xbox + ajándék extra kiegészítők
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest