Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
huwil
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Köszi a segítséget, közben nekem is sikerült úgy ahogy összedobnom, csak akadtak problémák, nevezetesen elkezdett sírni a program, hogy pipe meg a fork funkciók nincsenek definiálva...aztán leesett (meg utána olvastam), hogy ez valószínűleg a windows-os compiler miatt van, ami a linuxos dolgokat természetesen nem nagyon tudja lekezelni
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet! 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet!