Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Halló!
Most volt Prog I. vizsgám, és... hát... szerintem nem sikerült.
Persze a mai vizsga ellátta a fő feladatát: megnéztem, hogy mire kell készülnöm a következő vizsgára!
Az első feladatnak nekiálltam, csak valamiért nem működött. Sajnos most rohannom kell tovább, de nagyon hálás lennék, ha írnátok működő megoldást a következő 2 feladatra, hogy azokat agyilag feldolgozhassam!1. Be kell olvasni max. 10 karaktert, majd ezeket kiíratni úgy, ha egy karakter szám, akkor az helyett a következő karaktert kell annyiszor kiírni, amekkora a szám. Pl.: AS4DZ3K -> ASDDDDZKKK.
Nem tudom, hogy mi van olyankor, ha két szám van egymás után, mert ezt a feladat nem részletezte. Azt sem tudom pontosan, hogy a 4*D után ki kell-e írni még egyszer következő karakterként a D-t, mert erre nem emlékszem, ezért az egyszerűbb megoldás is elegendő nekem (nem 5-öst akarok, hanem átmenni)!2. Könyvtár kezelő programot kellett írni, ahol struktúrákban vannak a könyvek, a szerzők, és a kiadás dátuma, de a dátum is struktúrákra bomlik (év, hónap, nap).
Ebből a feladatból ennyire emlékszem, mert neki sem álltam, küzdöttem az előzővel.Mindenkinek előre is köszi a segítséget, és küldök egy virtuális ("%s", kinvansag)-ot annak aki segít!
u.i.: megpróbálom a többiektől elkérni a pontos feladatot, és este mikor hazaérek (és ha szükséges) melinkelem, hogy én meddig jutottam a dolgozatban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Fractal Design North XL Chalk White TG Clear
- 24.5" 2K 240Hz Monitor: Titan Army Monitor P2510S
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest