- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Halló!
Most volt Prog I. vizsgám, és... hát... szerintem nem sikerült.
Persze a mai vizsga ellátta a fő feladatát: megnéztem, hogy mire kell készülnöm a következő vizsgára!
Az első feladatnak nekiálltam, csak valamiért nem működött. Sajnos most rohannom kell tovább, de nagyon hálás lennék, ha írnátok működő megoldást a következő 2 feladatra, hogy azokat agyilag feldolgozhassam!1. Be kell olvasni max. 10 karaktert, majd ezeket kiíratni úgy, ha egy karakter szám, akkor az helyett a következő karaktert kell annyiszor kiírni, amekkora a szám. Pl.: AS4DZ3K -> ASDDDDZKKK.
Nem tudom, hogy mi van olyankor, ha két szám van egymás után, mert ezt a feladat nem részletezte. Azt sem tudom pontosan, hogy a 4*D után ki kell-e írni még egyszer következő karakterként a D-t, mert erre nem emlékszem, ezért az egyszerűbb megoldás is elegendő nekem (nem 5-öst akarok, hanem átmenni)!2. Könyvtár kezelő programot kellett írni, ahol struktúrákban vannak a könyvek, a szerzők, és a kiadás dátuma, de a dátum is struktúrákra bomlik (év, hónap, nap).
Ebből a feladatból ennyire emlékszem, mert neki sem álltam, küzdöttem az előzővel.Mindenkinek előre is köszi a segítséget, és küldök egy virtuális ("%s", kinvansag)-ot annak aki segít!
u.i.: megpróbálom a többiektől elkérni a pontos feladatot, és este mikor hazaérek (és ha szükséges) melinkelem, hogy én meddig jutottam a dolgozatban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Google Pixel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- SkyShowtime
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Witcher topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest