Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem?"
Mit koszonjon meg? Nem latod, hogy nem mukodik neki

lepj tul ezen
te vagy azon keves lelkesek egyike akik jofejsegbol ingyen megcsinaljak mas hazijat. Majd megunod, en is meguntam. De addig meg ne hagyd hogy ilyenek eltantoritsanak, ha jol tudom te is meg csak tanulod a dolgokat, jo gyakorlas ez. Mi meg majd szetszedjuk, es abbol is tanul mindenki aki a topicot latogatja. Savazas nem lesz, abban biztos lehetsz!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
te vagy azon keves lelkesek egyike akik jofejsegbol ingyen megcsinaljak mas hazijat. Majd megunod, en is meguntam. De addig meg ne hagyd hogy ilyenek eltantoritsanak, ha jol tudom te is meg csak tanulod a dolgokat, jo gyakorlas ez. Mi meg majd szetszedjuk, es abbol is tanul mindenki aki a topicot latogatja. Savazas nem lesz, abban biztos lehetsz!