Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mini PC
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem?"
Mit koszonjon meg? Nem latod, hogy nem mukodik neki

lepj tul ezen
te vagy azon keves lelkesek egyike akik jofejsegbol ingyen megcsinaljak mas hazijat. Majd megunod, en is meguntam. De addig meg ne hagyd hogy ilyenek eltantoritsanak, ha jol tudom te is meg csak tanulod a dolgokat, jo gyakorlas ez. Mi meg majd szetszedjuk, es abbol is tanul mindenki aki a topicot latogatja. Savazas nem lesz, abban biztos lehetsz!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
te vagy azon keves lelkesek egyike akik jofejsegbol ingyen megcsinaljak mas hazijat. Majd megunod, en is meguntam. De addig meg ne hagyd hogy ilyenek eltantoritsanak, ha jol tudom te is meg csak tanulod a dolgokat, jo gyakorlas ez. Mi meg majd szetszedjuk, es abbol is tanul mindenki aki a topicot latogatja. Savazas nem lesz, abban biztos lehetsz!