Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
Ebben teljesen igazad van, függvénynek nem I/O művelet a dolga, csakis annak elvégzése, amiért meghívták. A főprogram írogasson ki. Tehát ilyen egyetértek veled, de ha kicsit több energiát fektettem volna a dologba, akkor biztos feltűnt volna.

(#1668) shev7: OK, igaz, végül is nekem is jó, ha szóltok, hogy valahol lehetett volna jobban. Csak azt hittem, most jön a saváradat, ami miatt aztán szégyellhetem a pofám, hogy hogy írhattam ilyen sz@rt.
Amúgy igazatok van abban, amiket írtatok. 
Mondjuk azt bírom, hogy a srác, aki annyit kérdezősködött, és akinek megírtam, még csak annyit se mondott, hogy "kösz vaze"...
Így próbáljon segíteni az ember másnak. Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy igazatok van abban, amiket írtatok. 
Így próbáljon segíteni az ember másnak. Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem?