- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Igen elfogadták és big thanks.
Nem pofátlanságból nem írtam eddig hanem mert nem volt időm. Megírtam hozzá a dokumentációt is még mert az is kellett és elfogadta azt is meg magát a program kódot.
Meg írtunk egy ZH-t a struktúrákból ami érdekes módon megy 26pontból 17-et értem el. Mondjuk maradék 9pontból is meglehetett volna pár, de nem tudtam befejezni volt benne hiba így inkább töröltem az a részt mivel ha nem fut le a program akkor 0 pont az egészreaz meg nem vicces.
Jhonny06: Olvass vissza ez nem programozói szak hanem rendszergazda... Most első félévben van prog és soha többet...
-
G4bi89
senior tag
Néha mintha elszámolná a karaktereket.
Viszont a max 8sor nem teljesülPedig direkt azért írtam 640(+1) -et mert egy sorba 80 karakter fér.
-
G4bi89
senior tag
Nem volt korrekt a dolog értem én mondjuk félig meddig viccnek szántam szmájli lemaradt így nem véresen komolyan vettétek
Viszont eszem ágában nincs programozásban elhelyezkedni majd 1féléves tantrágy szóval csak most van. Nem is értem mért rakták be mert egy rendszergazdának azért ritkán kell C++ - ban programokat írni. Na mind1
Köszönet minden tanácsért ennek ellenéreTaláltam itt ott dolgokat
Karakter számlálásra:
[http://pastebin.com/nWSkM35G]Magánhangzó számlálás:
[http://pastebin.com/5bzbJWMv]
Igaz itt magát a betűket írja ki nem a darabszámát.Összehozni nem sikerült a dolgokat még
ps.:
Kétdimenziós tömböt nem vettük így az kilőve szerintem. (áltozok,adatkiírás,bevitel,feltétel vizsg,ciklusok,tömbök, véletlen számok rand fg. külső fájlok beolvasása, struktúrák ami volt) -
G4bi89
senior tag
Hellosztok
Van itt valaki aki zseni programozásból azon belül is C++
?
Kellene egy kis help úgy nagy vonalakban bár ha unatkozik vki akkor összedobhatja az egészet.Következő lenne a feladat:
Kérjen be a program a felhasználótól egy tetszőleges versszakot (max. 8 sor), majd állapítsa meg, hány betűből, ezen belül hány magánhangzóból áll a versszak. Írja ki az egyes betűk darabszámát Csak a betűket szabad számolni, a szóközöket és az írásjeleket nem.
Előre is nagy köszönet bármiféle segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest