- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
m.zmrzlina #4008 üzenetére
En Linuxon CLion-t hasznalok, Windowson pedig Visual Studio-t clang toolsettel, es ReSharperrel. Mint IDE, a VS + ReSharper szerintem hangyanyival jobb, plusz gyorsabb es kevesebb ramot zabal. A VS-nel a clang-et is picit mokolni kell, hogy jol mukodjon.
A Visual Studio ReSharper nelkul egy nagyobb projekten mar kinszenvedes, gyotrelmesen lassu az IntelliSense, es nagyon keves funkcioja van az elozo kettohoz kepest.
Ha egyetemista vagy, Jetbrains termekeket (CLion, ReSharper) ingyenesen megkaphatod, ha megfelelo email cimmel regisztralsz. Nalunk a BME-VIK-en pl. automatikusan mukodik.
-
b.kov
senior tag
válasz
m.zmrzlina #4008 üzenetére
Ha ingyenes, és jó IDE-t szeretnél használni, akkor Windowson van Visual Studio, amiben tudsz C++ alkalmazásokat készíteni.
Én Linuxon/macOS-en semmi ingyeneset nem használok, inkább parancssor, vagy CLion, ami nem ingyenes.De egyébként kisebb programokhoz felesleges IDE-vel bajlódni szerintem, hacsak nem szeretnéd elsajátítani az adott fejlesztői környezet tulajdonságait.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 6a 128 GB zöld telefon
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Turtle Beach Stealth Ultra Gamepad!
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán 2028.02.15-ig garancia! AppleCare+!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest