Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen egeret válasszak?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Okee, igaz, de az elözöt kivetelesen veletlenül irtam el.
Nademost emelejük a tetet. Igazabol nekem egy txt adatait kellenne beolvasnom soronkent es berakni egy matrixba. Ezzel meg is volnek (ket for ciklussal), belathato mennyisegü adatra müködik a program (teszteltem pl 5x5 es jo!!).
De lenne egy 1000*1000 adatot tartalmazo bemeneti txt-m de azt mar nem eszi meg.
Codeblocks azt irja main.exe has stopped working. Beleneztem a fajlba, es lattam hogy nehol a sorok meg vannak törve(akar ugy hogy a sor vegen egy space van, vagy akar egy negativ jel, vagy a szamnak csak az egyik jegye) es szerintem ezt nem tudja kezelni a progi(tehat a sortöres (adatmennyiseg miatt? vagy txt-nel maximalva van az egy sorban levo karakterek szama) ellenere folytatodik a sor). Van valami ötleted mivel lehetne müködesre birni?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 32gb ddr4 ramok
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi