Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
jattila48 #3599 üzenetére
Futásidejű költsége nem a static_cast-nak van, hanem a type switch-nek. De ha az enum értékei 0-n-ig folytonosak, a fordító O(1) jump table-t tud belőle generálni. Pont pár hete néztem meg.
Szerintem az a legtisztább megoldás, ha külön tárolod. Egyedül a keresést kell az összes tárolóra kiterjeszteni, és a scope keresésben azt hívni. A scope kezelése nem tudom, hogy megy, főleg, hogy nem tudom, milyen nyelvről van szó
A hozzáadás tuti nem macerásabb, hiszen hozzáadáskor tudod, milyen típust adsz hozzá, csak a megfelelő kollekcióba kell belerakni.
Aztán ja, nem hiszem, hogy ezeket
std::vector
-ban kéne tárolni, ha a tárolási sorrend nem életbe vágó, és csak egy lehet mindenből. Errestd::set
vagystd::unordered_set
jobb, szerintem az utóbbi. -
mgoogyi
senior tag
válasz
jattila48 #3599 üzenetére
Vektorban ismétléseket keresni nem annyira hatékony. Vagy arra alapozol, hogy úgyis alacsony lesz az elemszám egy adott scope-ra?
Alapból nem tűnik jó ötletnek vektorba berakni egy csomó castolni való cuccot.Valszeg többet kellene tudnunk, hogy érdemben hozzá tudjunk szólni a témához.
Jó lenne tudni, hogy mikor mire használod a vektort, mikor van beszúrás, keresés, törlés, stb.
Az objektumok feldolgozása soros módon történik? Teszem azt be lehet rakni mindezt egy process nevű virtuális függvénybe, ami specifikus minden altípusra?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged