Hirdetés
- Monitorkalibráló eszközök
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hm, hát az Entity Frameworkös para végül is előfordulhat, de lehet, hogy ha tárolt eljárást használtak volna, és azt hívták volna meg, akkor nem lett volna kiszámíthatatlan a query-k összepakolása, de nem akarok okoskodni, mert nem ismerem a problémát, meg azért nem vagyok guru az Entity Frameworkben, csak használtam egy darabig, és amennyire megismertem, bejövős volt. A foreign key-s problémát meg ennyiből nem értem, mert nekem ilyen gondom nem volt, persze biztos csak nem találkoztam még elég problémával. De ez úgyis OFF.

Saját magad fejlesztése céljából oké, de én akkor sem ilyen jellegű feladattal kezdeném a C++ gyakorlását, de ízlések és pofonok különböznek.
A Microsoft-fika meg lejárt lemez.
Attól még, mert a C# a Microsofthoz kötődik, tény, hogy nagyon jó nyelv, és iszonyatosan lerövidítheti a fejlesztési munkát a hozzá tartozó számtalan eszköz. Lehet, hogy vérpistikék is használják, de nem csak hülyegyerekek tolják a C#-ot, azt azért elhiheted, nagyon nagy munka áll mögötte, igényes projekteket lehet összehozni C#-ban.A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába. Gondolom egyetemen keresztül van lehetőséged infós könyveket kivenni könyvtárból, szóval pl. ezt is kivehetnéd (Benedek Zoltán - Levendovszky Tihamér: Szoftverfejlesztés C++ nyelven), szerintem ez elég egyszerűen magyaráz, meg nem beszél mellé, nem csapong, és érthető a stílusa.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Attól még, mert a C# a Microsofthoz kötődik, tény, hogy nagyon jó nyelv, és iszonyatosan lerövidítheti a fejlesztési munkát a hozzá tartozó számtalan eszköz. Lehet, hogy vérpistikék is használják, de nem csak hülyegyerekek tolják a C#-ot, azt azért elhiheted, nagyon nagy munka áll mögötte, igényes projekteket lehet összehozni C#-ban.