Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz birno #1784 üzenetére

Hm, hát az Entity Frameworkös para végül is előfordulhat, de lehet, hogy ha tárolt eljárást használtak volna, és azt hívták volna meg, akkor nem lett volna kiszámíthatatlan a query-k összepakolása, de nem akarok okoskodni, mert nem ismerem a problémát, meg azért nem vagyok guru az Entity Frameworkben, csak használtam egy darabig, és amennyire megismertem, bejövős volt. A foreign key-s problémát meg ennyiből nem értem, mert nekem ilyen gondom nem volt, persze biztos csak nem találkoztam még elég problémával. De ez úgyis OFF. :D

Saját magad fejlesztése céljából oké, de én akkor sem ilyen jellegű feladattal kezdeném a C++ gyakorlását, de ízlések és pofonok különböznek.

A Microsoft-fika meg lejárt lemez. :) Attól még, mert a C# a Microsofthoz kötődik, tény, hogy nagyon jó nyelv, és iszonyatosan lerövidítheti a fejlesztési munkát a hozzá tartozó számtalan eszköz. Lehet, hogy vérpistikék is használják, de nem csak hülyegyerekek tolják a C#-ot, azt azért elhiheted, nagyon nagy munka áll mögötte, igényes projekteket lehet összehozni C#-ban.

A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába. Gondolom egyetemen keresztül van lehetőséged infós könyveket kivenni könyvtárból, szóval pl. ezt is kivehetnéd (Benedek Zoltán - Levendovszky Tihamér: Szoftverfejlesztés C++ nyelven), szerintem ez elég egyszerűen magyaráz, meg nem beszél mellé, nem csapong, és érthető a stílusa.

Új hozzászólás Aktív témák