Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Pánik a memóriapiacon
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom megnézni azóta sehol. Magamtól szerettem volna látni, mert úgy az igazi, de akkor most már inkább kérdezek.
Az eof flag akkor állítódik, amikor a beolvasott cucc után vége van a file-nak (de eof-et még nem olvasott be), vagy akkor, ha magát az eof-et olvasta be a file-ból?
A te mondandód alapján utóbbi az igaz, de én eddig az előbbit hittem. Most akkor mi a helyzet?
Remélem érted, amit kérdezni szeretnék.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Így már értem, hogy mit szeretnél kifejezni, köszi!
Nincs semmiféle rekurzió.
String egy saját stringosztály, aminek a megírása egy másik házi volt. Kiegészítettem néhány dologgal, ami kellett ehhez a feladathoz. Lényegében ugyanazt csinálja, mint a beépített string osztály (konverzió tekintetében is), de ennek tudom a pontos felépítését, így inkább ezt használtam fel újra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Interactive Brokers társalgó
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dali Oberon vocal
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest