Új hozzászólás Aktív témák
-
caddie
csendes tag
válasz
FehérHolló #177 üzenetére
Ha megnezted volna amit irtam, akkor latszik, hogy en egy konkret eseten irtam le az algoritmus mukodeset, nem altalanossagban...
Olvasol egy sor adatot (n db olvasas egy ciklusban), pont EOF elott er veget az olvasasi sorozat. Az ellenorzes ebben az esetben termesztesen azt mondja, hogy meg nincs EOF, igy elkezded a kovetkezo (n db) olvasast: Az elso adat olvasasakor EOF jon, de te sehol nem ellenorzod, hanem haladsz szepen tovabb es beolvasol n-1 db tovabbi 'adatot' es amikor megtetted csak akkor ellenorzol EOF-ot ujra.
Tovabbra sem ertem ugyanakkor, hogy mi a terminalo feltetele a String::restore() rekurziv hivassorozatnak. A restore ismet es ismet meghivja onmagat...
Azt sem ertem, hogy miert nevezted el a String osztalyodat Stringnek? A standard ugyanis definial egy std::string -et, rendkivul megteveszto!!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest