Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Jhonny06 #1115 üzenetére
ha nativ kodot generalsz akkor a legjobb egy disassembler (pl ida pro - ennek van ingyenes valtozata is, ami megfelelo), vagy debugger (pl ollydbg). ezekben meg tudod nezni hogy milyen kodot gyartott a fordito.
szerintem alap szinten erdemes elfogadni, hogy a fordito bekapcsolt optimalizacio mellett jo kodot general, es kar itt keresni a bottlenecket. ha mar tenyleg minden tokeletesen van a kodban, akkor lehet nekialni ezzel foglalkozni, viszont nem art hozza az asm es a konkret processzor ismerete, enelkul ugyanis nem egyertelmu, mit miert csinal egy fordito (pl attol hogy valamit kevesebb asm paranccsal oldasz meg, nem feltetlen lesz gyorsabb).
szerintem fontosabb az, hogy a program olvashato legyen emberek szamara, a tobbi meg a fordito dolga.
egy osszehasonlito teszt engem is erdekelne, sok ilyen tema van, amin szeretnek vitatkozni az emberek, kivancsi vagyok van e ertelme.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest