- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bettina87 csendes tag Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Kicsit elcsúsztam a beadandómmal és legkésőbb holnap kéne leadnom. Jelenleg az elkezdéssel is bajaim vannak :S  , szóval minden apró kis segítségért hálás lennék, mivel nem igazán tudom megcsinálni. , szóval minden apró kis segítségért hálás lennék, mivel nem igazán tudom megcsinálni. Engem az itcafe-n már egyszer megmentettek, remélem most is így lesz. Engem az itcafe-n már egyszer megmentettek, remélem most is így lesz. Előre is köszönöm Előre is köszönöm A feladat: Írjon C++ programot éttermi menü és megrendelés kezeléséhez! Definiáljon egy tétel osztályt, ami egy étlap egy tételéről tartalmaz információkat ( étel 
 vagy ital, neve, ára stb.).
 Definiáljon az osztályhoz konstruktort, beolvasó, kiíró, lekérdező és módosító műveleteket. Származtasson ebből egy angol nevű utód osztályt, amely az őshöz képest pluszként a a tétel angol nevét tartalmazza.
 Az osztály az ősosztály beolvasó és kiíró eljárását definiálja felül egy, a tétel angol nevét is kezelő résszel.
 A tétel és az utód osztály felhasználásával írjon programot, ami az osztályok minden műveletét teszteli, valamint egy vendég által kiválasztott tételek alapján kiszámolja a fizetendő összeget!
 Definiáljon a feladathoz egy bármilyen operátort és legyen a programban azt kipróbáló rész is!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, szóval minden apró kis segítségért hálás lennék, mivel nem igazán tudom megcsinálni.
, szóval minden apró kis segítségért hálás lennék, mivel nem igazán tudom megcsinálni.  Előre is köszönöm
 Előre is köszönöm