- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgoogyi
senior tag
válasz
dabadab #4197 üzenetére
Egyetértek veletek, hogy az OOP-t nem tanítják meg rendesen.
Viszont a kérdező srácnak még lehet korai túlzottan ebbe belemenni, egyelőre szerintem ott tart, hogy a nagyon alap dolgok meglegyenek. Amíg egy egyszerű téglalap reprezentációja ennyi magyarázatra szorul, az nekem azt mutatja, hogy nagyon keveset kódolt még.Visszatérve az OOP-re, nekem a láthatóságokkal kapcsolatban zavar pl, hogy mennyire nem tanítják(és nekem sem tanították), hogy mi a valódi haszna annak, hogy semmit sem szabad feleslegesen publicon hagyni.
Annyit tudnak, hogyha valami private, akkor az nem látszik kívülről, de hogy az miért jó, arra már semmi ötletük nincs.
És hát azért nem tanítják, mert jellemzően a gyakorlatvezető sem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest