Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgoogyi
senior tag
válasz
dabadab
üzenetére
Egyetértek veletek, hogy az OOP-t nem tanítják meg rendesen.
Viszont a kérdező srácnak még lehet korai túlzottan ebbe belemenni, egyelőre szerintem ott tart, hogy a nagyon alap dolgok meglegyenek. Amíg egy egyszerű téglalap reprezentációja ennyi magyarázatra szorul, az nekem azt mutatja, hogy nagyon keveset kódolt még.Visszatérve az OOP-re, nekem a láthatóságokkal kapcsolatban zavar pl, hogy mennyire nem tanítják(és nekem sem tanították), hogy mi a valódi haszna annak, hogy semmit sem szabad feleslegesen publicon hagyni.
Annyit tudnak, hogyha valami private, akkor az nem látszik kívülről, de hogy az miért jó, arra már semmi ötletük nincs.
És hát azért nem tanítják, mert jellemzően a gyakorlatvezető sem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Iphone 13
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest