Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
KREE
csendes tag
Yo,
kérdésem az lenne, hogy ismer valaki olyan progit, ami átfordítja nekem a Turbo C++-ban megírt kódomat valamilyen windows 7 alatt is használható kódra?
(A problémám abból fakad, hogy a szakdolgozatomhoz írtam egy progit Turbo c++-ban, amiből a lefordított .exe file-t nem tudom futtatni win7-től felfelé. Csak most vettem észre, hogy gond van, mert a gép amin írtam win xp-s, ott pedig gond nélkül mennek ezek a DOS-os progik is).
Sajnos se időm se tudásom nincs ahhoz, hogy átírjam, örülök hogy ennyit sikerült összehozni (kb 100 soros progiról van szó, grafikus megjelenítéssel). Gondolom az ilyen getch() és hasonló dolgokat kellene kicserélgetni...
Létezik erre valami konverter szerűség vagy muszáj leszek máshogyan megoldani? (a dosbox telepítése nem megoldás, mivel szakdolgozatról van szó)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest