- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#99472384 törölt tag válasz  EQMontoya

üzenetére EQMontoya

üzenetéreÜdv. Tévedsz, nem maradt ki az utánaolvasás, de nem is ezzel van a gond, mert nagyvonalakban értem. 
 A fordítással van a gond, mivel nincs Visual C++ -om, ami meg ingyenes, az nem fordítja le, de nem is csoda mert szinte önmagával sem kompatibilis.Hogy milyen operációs rendszerre kell, azt leírtam. 32 vagy 64 bit szinte tökmindegy, mert 64bites Athlonom van, és az op rendszerből is van 32 és 64 bites verzióm. Persze a 32bites verzió lenne a jobb megoldás. Az meg hogy mit és hogyan számol, az tökmindegy, és nincs egyszerűbb megoldás, ugyanis amit számolnia kell az eleve nem publikus. 
 Ezt a programot is azért írta egy német fickó, mert az egyik ilyen fájlja megsérült, és használhatatlanná vált.No, de ezek jelenleg lényegtelen információk. Amit linkeltél, az eddig is világos volt számomra, de mint írtam nem is ez a gond. 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest