- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
bandi0000 #2441 üzenetére
Végig gondoltad, hogy az általad írt program mit csinál? A napok egy 10 elemű tömb első (0.) elemére mutat, amin indítasz egy ciklust, ami addig fut amig a fenti ptr értéke nem 0. De hol állítod a ptr nullára? Sehol -> végtelen ciklus! Az if-ben lévő feltételt nem értem, de a fenti tömb -1-edik elemére állítod teljesülés esetén a ptr-t. Aztán a -2, -3...
Én megszámolnám egy tömbben, hogy melyik nap hányszor szerepel, aztán már csak 7 elemet kell ellenőrizni, hogy melyik 0.Spoiler!
Én csinálnék egy 7 elemű tömböt, kinulláznám, és a napokban lévő számok -1-el indexelve mindig növelném az ott lévő értéket. (nyilván előtte ellenőrizendő, hogy a tömbbön belüli lesz-e az index...) Aztán a fenti ciklus után egy másik ciklus végig nézi, hogy a fenti tömbben hol maradt 0 érték.A másodikra szerintem is a struct a jó. Nyilván amikor a másik 2 értéket is megadod, akkor kiszámolod a távot és az alapján pedig a költséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest