Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
mobil platform symbian/oo C/android, vagy más volt? tehát akkor valamennyi OO/scipt tapasztalatod van.
na, akkor van segítség, remek.
tervezéshez gyakorlatilag bármelyik UML megteszi, elsőre érdemes elsőre csak a kapcsolatokat végiggondolni, aztán interfacet tervezni, aztán jöhetnek a belső függvények. ha igazán ügyesek akartok lenni, akkor minden class kaphat egy saját testclasst is, minden függvény pedig egy saját tesztfüggvényt, úgy gyorsabban kijön, ha valami nem azt az eredményt adja, amit kell (assert gyorsabb, standard outtal viszont láttok eredményt is). ha meg kész vagytok a könyvvel, a Gamma féle Design Patterns (vagy a wiki) ajánlott, legalább a facade/abstract factory/decorator/insulated concrete class/connector/singleton ajánlott átnézésre. m-n kapcsolat biztos lesz az adatbázisban, az pedig legegyszerűbben talán egy connector (esetleg singletonként) segítségével megoldható. legalábbis anno nekem nem volt jobb ötletem a circular dependency elkerülésére.
programnak az MS féle Visio jó, de én a Dia nevűt jobban szeretem, kevesebb megkötés és nekem picit jobban kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reklámblokkolók topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztrofotózás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest