- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #1641 üzenetére
nálunk itt a kezdők VS2010el kezdenek, és meglepően jól megy nekik. első két gyak az ismerd meg a compilerről szól (pontosan mire kattints, hogy le is forduljon), utánna működik.
ha komolyabb hibára fut, akkor meg még mindig a hibakód alapján rá lehet jönni, hogy mi történt. szerintem sokkal egyszerűbb az elején, mint mondjuk amennyit én szívtam a dosos borland c++al.
ettől még ugyanúgy megtanulnak szépen kódolni.
papíron kódolásnak szerintem sok értelme nincs. nem tükröz valós felhasználást, ha meg tervezni kell valamit, akkor gráffal/automatával/flowcharttal, esetleg pseudokóddal szerintem jobb eredmény érhető el. megeshet persze, hogy az embernek szinte segítség nélkül kell kódolnia, de pl unix kernelt moddolni az elején még nem fog senki (és a compiler még ott is ad valamennyi visszajelzést ha az ember elszúrja, legalábbis minixnél biztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest