- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czibik
csendes tag
Szerintem az egész játéklban a legkirályabb a China Nuke general meg az USA Air force. A Superweaponnak csak a védelme jó, az viszont ha jól ki van építve, akkor szinte áttörhetetlen. Én úgy szoktam megcsinálni a védelmet, hogy rakok EMP-s patriotokat, meg Avengereket(ezek kilövik a rakétákat), Tomahawkokat és mesterlövészeket. Ha ez nekem megvan, akkor a bázisom közelébe sem érnek az ellenfelek. Single playerben...LANon szoktunk játszani, de ott mindig elkenik a szánkat.
Az az érdekes, hogy mikor nekünk még barakkunk sincs, akkor az egyik játékosnak már megvan az atom
Most azon dolgozom, hogy tudnék egy olyan ütőképes sereget összeállítani, ami támadni és védekezni is jó. De mire én azt kitalálom, hogy hogyan kéne megcsinálni, már a C&C generals 15-el fog mindenki játszani 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az az érdekes, hogy mikor nekünk még barakkunk sincs, akkor az egyik játékosnak már megvan az atom