Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ALI_G

veterán

Az indexeléssel kapcsolatban szólnék hozzá.
    Itt Szegeden csak gyalog és SZKT-vel közlekedem, és hihhetetlen, hogy az autósok kb. 40%-a nem indexel az esetek 30%-50%-ban. Gondoljatok arra, hogy amikor te mennél a buszhoz át a zebrán, akkor gyorsan bevág eléd egy autó, akiről azt hitted másfelé megy. Vagy ue csak a körforgalomból nem indexel kifelé, és az SZKT-s busznak meg kell állnia! Arról nem is beszélve, hogy nem engedik ki a buszokat/trolikat a buszmegállóból. Múltkor meg az volt, hogy a busz állt a megállóban (épp rajta voltam), a busz megálló előtt egy kocsi állt (pont úgy, hogy félig belelógott a megállóba, és közvetlen mögöttünk is állt busz-ergo elfoglalta a két busz a teljes megállót), a buszunk meg 1 méterre állt mögötte. Állt volna ki a busz, eközben meg pont kiszált a kocsiból egy csávó (kőgös feje volt, tipikus bunkó), de pont akkor amikor a busz eleje már túlment az autó eleje mellett (ezt is neccesen tudta csak a busz, mert kevés volt a hely), és még ordibált is, meg beintett a busz sofőrjének (mivel ott ültem ablak mellett, tisztán leolvastam mit mondott a csávó: üss el b*zdmeg). A buszsofőr befékezett (ekkor azt hittem kiszáll és leüti, csak épp a buszsofőr kicsit olyan nyámnyila fejű volt), hogy ne üsse el, végül baleset nélkül záródott a dolog.
    Értitek miről beszélek, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák