Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz pauly #215 üzenetére

Inkább pár haverom az, én csak műkedvelő amatőr vagyok:), de emellett még sok stílust szeretek.
    Nekem se jött be annyira, de ez van.

• adalbert1

veterán

Engem is kirángatott egy haverom, hogy menjünk kész arcokat fényképezni, mert szerinte az jó poén. Nagyon másnapos voltam eleve, nem akartam oda menni, de mivel nem messze lakunk, és kellett egy kis friss levegő, elmentem.
    Ennyi szétesett embert én még nem láttam!:Y
    Pedig két éve voltunk megnézni a Goa kamiont egyik haverommal, de utánna inkább hazamentünk felkészülni a Silicon Sound bulira.

Nagyon sok lökdösődő paraszt volt, sok tizenéves világomat nem tudom arc, és azt sem értem, hogy egy kisbabának jó-e, hogy ekkora tömegben ilyen hangos zene mellett tologatja az anyukája.
    A Love Parade kamionról elég jó zenék dübörögtek, a jóban-rosszban kamion elég vicces volt:DDD, a hip-hop kamionról nagyon szar zene szólt, annak ellenére, hogy szeretem a hip-hop-ot (na meg nem is illik ide), a sláger rádió meg tényleg nagyon nem illett ide. A mellesleg.hu kamionján táncolt pár jó kis csajszi, azt érdemes volt megnézni.

A sípos hülyegyerekek nagyon felidegeltek, szerencsére kötekedés nem volt senkivel.

Ha a rendőrség annyira üldözi a kábszer fogyasztókat és terjesztőket, akkor miért nem rángattak be párezer embert vajon?:F Álszent banda.:)

Aktív témák