Új hozzászólás Aktív témák
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
DeFranco #1847 üzenetére
Azt hittem jó a meglévő öltönyöm, reggel bele is bújtam, de nem éreztem magam valami jól benne.
2 éve van csak meg, ( 40 ért vettem ) azóta felszaladt pár kiló is.
meg direkt azért vettem, mert jól állt, kényelmes volt, nem lifegett, nem lógott sehol, ahogy mondani szokás, " mintha ráöntötték volna az emberre"
Dühöngtem is, hogy nem nyáron van a " buli " mert akkor megoldom egy fekete nadrág, ing-nyakkendő trióval, de télen ?Az újat meg nem hagyhatom az utolsó pillanatra, igaz még van 1.5 hónapom, vagyis 5 hetem, de ha belegondolok, nem is sok az. Lassan beszerzek mindent.
kabátra is gondoltam, de az is 30-tól kezdődik, és nem is tetszik. meg arra már nem lesz keret.
nagyságrendileg így is 80-90 körül lesz a számla
Még jó hogy pénteken hozta a postás a meghívót ajánlottan, térítvénnyel, mert mondhattam volna hogy nem kaptam meg -
Dermesztő
aktív tag
válasz
DeFranco #1841 üzenetére
Kicsit körülnéztem neten mik vannak....
Hát sajnos az olcsó az a műszálas meg 20 % gyapju, ahogy te is írtad.Ha már veszek akkor inkább rászánok többet, mivel nem évente vesz az ember öltönyt.
Amúgy esküvőre lettem hivatalos, ami 1.5 hónap múlva lesz. Pont a hidegben. Hülye az is aki kitalálta
Lehetett volna nyáron is esküdni, kevesebb ruha kell, és nem fagy meg az ember legalább.(#1842) Mercutio_
Köszi a linket, IDE elmegyek, még tetszik is a kínálat, és 50-ért adnak gyapjút. Akkor inkább azt veszem.
Szabóság nem rossz ötlet, de mennem kellene többször méret miatt, hogy jó -e ha nem még igazítanak stb.
Meg 15-ért már 2 normális inget lehet venni, nem feltétlenül kell plázában nézelődni.Megnéztem volna én is a hádás inget, de siettem. és nem gondoltam, hogy ott nem nézik meg és a selejteket is árulják, vagy elcsúszik alapon, vagy nem. Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy se csere se pénz vissza... Írtam is egy szép bejegyzést a panasz könyvbe !
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Mercutio_ #1839 üzenetére
Nagyon gagyit sem akarok, de nincs rá 50-80-k.
Nekem is a deréknál vannak gondok
Ha már veszek, akkor 1-2 ing is legyen, valami normálisabb ( árakat nem tudok )1 hete néztem a Duna Plázában egy boltban az is öltönyös, egy ing 15 k volt
Amugy semmi extra, csak az ár volt nagyon elszállva
Ezek után az öltönyöket már meg sem néztem.A háda eláshatja magát nálam, nyár elején vettem ott egy inget, 2500-ért, ( volt benne címke ) de nem vettem észre
hogy a bal ujjánál a gombnál ki volt hipózva. Ergó hiába a címke, nem volt új, max 2-3-szor használták, és vissza címkézték.
Másnap visszavittem, és azt mondták, hogy nem veszik vissza mert pénztártól való távozás után
nem fogadnak el reklamációt.
Nálam már csak ÚJ jöhet szóba, semmi használt, semmi háda. -
Dermesztő
aktív tag
Üdv srácok !
Megoldódott már a papírzacsi probléma ?
Májusban néztem be utoljára, azt hittem jobban pörög a fórum.
MÁS :
Mr. Sale öltönyházban vett már valaki öltönyt ? Ha igen, milyen minőségűek vannak nekik ? -
Dermesztő
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Eladó egy Vodafone 858 azaz Hauwei U8160 -as készülék.
Garancia szeptemberig van rá.
Dobozával, tartozékokkal és egy vadonat új sosem használt kék hátlappal.
Vodafone függő.
12.000 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest