Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Hát csatlakoznék a véleményedhez.. Nekem is nagy csalódás, pedig az első két rész totál etalon game nálam, még mindig. Kismilliószor végignyomtam már az egyes chapter-eket. Fura az egész nekem. Főleg a megjelenés, az engine, de a játék maga is. Nekem olyan mintha lefejezték volna a régi fejlesztői gárdát. Totál más hangulat. Az kétségkívül látszik, hogy részletesebbek a textúrák, meg több az effekt, de nem az igazi. Az egész grafika túl szaturált, a fickók animációja sem lett jobb, sőt... Jártam normandiában, az eredeti helyszínek egy részén, mármint a korábbi részekből. Na ott még totál jól elkapták a feeelinget! Ráismertem helyekre, épületekre, templomokra, és főleg a színvilágra! De ez??
Mondjuk tovább bírtam mint Te. Én vagy 1 órát nyomtam vele. Nekem az egészről az jut eszembe, kb mint amikor a Commandos sorozatnak kijött a 4. része. Köze nem volt az előzőekhez annak sem.
Mindenesetre nekem ez az év csalódása kétségtelenül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest