- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gamepad
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Hát csatlakoznék a véleményedhez.. Nekem is nagy csalódás, pedig az első két rész totál etalon game nálam, még mindig. Kismilliószor végignyomtam már az egyes chapter-eket. Fura az egész nekem. Főleg a megjelenés, az engine, de a játék maga is. Nekem olyan mintha lefejezték volna a régi fejlesztői gárdát. Totál más hangulat. Az kétségkívül látszik, hogy részletesebbek a textúrák, meg több az effekt, de nem az igazi. Az egész grafika túl szaturált, a fickók animációja sem lett jobb, sőt... Jártam normandiában, az eredeti helyszínek egy részén, mármint a korábbi részekből. Na ott még totál jól elkapták a feeelinget! Ráismertem helyekre, épületekre, templomokra, és főleg a színvilágra! De ez??
Mondjuk tovább bírtam mint Te. Én vagy 1 órát nyomtam vele. Nekem az egészről az jut eszembe, kb mint amikor a Commandos sorozatnak kijött a 4. része. Köze nem volt az előzőekhez annak sem.
Mindenesetre nekem ez az év csalódása kétségtelenül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest