- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Josh
tag
Az addig rendben van, hogy nincs kocsid, és ismerősöd, de hasonlítsuk össze a két élethelyzetet. Mindenki azt mondja, hogy Pesten az élet drága, tehát, aki megengedheti magának, hogy Pesten lakhasson, az már alapból jobb fizetést kap, mint mondjuk egy vidéki. Én egy 7500 fős faluban lakom bács megye közepén. Az összes szőlős gazda tönkrement már, és az egyedül nagyobb cég, ahol el lehetne menni dolgozni, az a tesco. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy jókor voltál jó helyen. Falun, tök más az élet..... Tehát egy ilyen szakmával csóró helyen elindulni képtelenség, azmeg, hogy 100-120 km-t utazgassak egy egy ügyfélért, az meg nem pálya....
Apukám most kapott -4000 fizetésemelést, vagy inkább fizetéscsökkentést?
Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest