- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
Aktív témák
-
gomolya
csendes tag
válasz azigazforest #4267 üzenetére
Azigazforest,
teljesen értem és megértem, amiket írsz. Én sem gondolom ezt másképp, mármint ami a tisztességes szakmagyakorlás ismérveit illeti. Mivel én a semmiből építkezem, már abból is sokat tanulok, amit jelenleg a Bnet nyújtani tud nekem. Az érdeklődésemet maximálisan felkeltette a szakma iránt. Az hogy a Bnet keretein belül ezt nem biztos, hogy úgy lehet csinálni, ahogy kell, már kezdem érezni, bár nem vagyok benne biztos, hogy teljesen lehetetlen. Ha nem rúgnak ki, amiért nem kötök, hanem hagyják, hogy a magam tempójában okuljak, fejlődjek és közben beszélgessek kötetlenül emberekkel, akkor lehet. Nyilván többségében ezt nem hagyják mert akkor nem pörög a rendszer, nem akarnak parkolópályát csinálni belőle. Az én vezetőm egyelőre nagyon rendes, nem száll rám, és nem sürget, csak egy kicsit, épp annyira, amennyi még nem tolakodó. Nem is nagyon érne el vele semmit, mivel van egy főállásom és két pici gyerekem. Képzelheted, mi energiámba kerül nekem és a férjemnek, hogy mellette ezzel is foglalkozzam.
Most már értem, miért van ez a versenytilalmi dolog, nyilván sokan úgy vannak vele, hogy ugródeszkának használják a Bnetet, mert arra nagyon is jó.Más: az UL-en kívül mit ajánlasz, ami kifejezetten nyugdíj- vagy egyéb célú hosszútávra szóló megtakarítás? És mondjuk ha az egyszerű ember nem akarja magát beleásni a tőzsdézés rejtelmeibe. Milyen egyéb eszközökkel tud még tőkét felhalmozni?
Aktív témák
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD - több darab.