- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz
anagylevin #2471 üzenetére
Igen, lehetséges hogy ilyenek is vannak, azonban én kikérem magamnak azokkal szemben, akik a Magyar Potyautas, a Magyar Ügyeskedő, vagy a Magyar Törvényenkívüli jelzőkre pályáznak.
Folyamatosan nem a Bnetről beszélek, hanem magamról. Bnetet védje meg Kósa Erika. Én megvédem az etikus bírálatot, a szakmai hozzáállásomat és az emberi hozzáállásomat. A bnetet akkor veszem védelmembe, ha valaki alaptalanul vádolja. Én olyan eredményeket értem ott el - és kaptam érte jutalmat - amire büszke vagyok még akkor is, ha holnap kirúgnak. Ezért ezt a Bnet megérdemli.
Továbbá megérdemli a órumozók által is csupán érzelmek alapján gyűlölt pénzügyi tanácsadó szakma (az én szakmám, hivatásom) hogy jobb hírneve legyen.
Nincs körte, nincs alma. Jól végzett munka van a rosszul végzett munkával szemben, meg hiszékeny ügyfél van a tények alapján döntővel szemben.
"Az Oroszlánlánynak igaza van, hogy a szerződés elmagyarázása igenis a tanácsadó dolga! "
Ki mondta hogy nem? Kinek a feladata számon kérni, leosztályozni és esetleg megbuktatni az ügyfelet?"- egyszerűen csak megbízol benne... "
Egy csésze kávénál más a felelősség. Minden hasonlat sántít, ezt tudjuk...
Érted mit akartam azzal mondani?Az ügyfélre lőcsölhető a felelősség az aláírás után. Magyarország pénzügyi kultúrája itt sántít a legjobban. Hiányzik bármiféle felelősség és kockázatvállalás. Majd megváltozik...
Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest